ANUNȚ: Serviciul nostru de vânzări este temporar indisponibil, momentan nu preluăm comenzi. Vă mulțumim pentru întelegere!

Despre noi

BUNA!

Noi suntem Papiox - atelier de creatie de accesorii unice pentru barbati, femei si copii. La noi gasesti cele mai deosebite papioane, cravate, batiste de buzunar si seturi. Toate produsele sunt create cu atentie la detalii la Cluj-Napoca in editii limitate, astfel avem grija ca accesoriul ales sa fie unic. Acordam o importanta deosebita materialelor folosite la fiecare colectie, pe care le alegem in functie de sezon si tendintele cromatice din lumea modei.

Deoarece Papiox s-a nascut din pasiunea pentru personalizare, pe langa colectiile concepute de noi, am venit cu un produs nou in lumea accesoriilor - Laboratorul de Papioane. Cu acest instrument poti sa-ti creezi papionul perfect si sa porti exact ceea ce iti doresti tu. La Papiox, obiectivul tau este sa iti pui in practica imaginatia personalizandu-ti papionul dorit in functie de cromatica si stilul evenenimentul special, iar produsul creat va fi confectionat de noi.

Bine ati venit in spatiul nostru plin de accesorii speciale si culori frumoase!

Despre noi


EROARE: Nume sau adresa de email sunt invalide.
Îți mulțumim, abonarea a fost făcută cu succes.
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER SĂ FII RĂSFĂȚAT CU NOUTĂȚI, OFERTE ȘI SURPRIZE
2013-2024 PAPIOX