ANUNȚ: Serviciul nostru de vânzări este temporar indisponibil, momentan nu preluăm comenzi. Vă mulțumim pentru întelegere!
Despre tinuta mirelui, intr-un articol pe Wedding Box

07 August, 2015   |   Papioxu' de serviciu

Despre tinuta mirelui, intr-un articol pe Wedding Box



Cateva sfaturi despre stilul masculin in ziua nuntii, intr-un articol pe Wedding Box.

Cel mai probabil in momentul in care ne gandim la nunta, mireasa este cea care vine in mintea tuturor si pe buna dreptate, fiind mereu cea mai spectaculoasa aparitie. Insa mirele trebuie neaparat sa egaleze eleganta miresei, iar alegerea tinutei mirelui nu este o sarcina tocmai usoara. 

Pentru a veni in ajutorul celor aflati in aceasta situatie, am publicat pe Wedding Box un ghid de stil masculin axat pe tinuta mirelui. Pe scurt, ghidul propune trei dimensiuni de care trebuie sa se tina cont in momentul in care se aleg piesele vestimentare ale mirelui: locatia nuntii, rochia miresei si stilul evenimentului. Bineinteles, ne-am pus amprenta mai ales pe ceea ce priveste accesorizarea tinutei, prin sfaturi utile si cateva propuneri menite sa va inspire.

Mai multe detalii puteti afla citind articolul nostru de pe Blogul Wedding Box si daca sunteti in cautarea unor accesorii pentru mire, va invitam sa navigati printre produsele
Papiox.
Image title                                   Photo credits: Papiox.ro
Despre Wedding Box putem spune ca este un proiect menit sa faciliteze organizarea unei nunti pentru cuplurile de miri. Pe aceasta platforma puteti gasi de la saloane de rochii de mireasa, accesorii pentru tinuta mirelui, fotografi, cofetarii, trupe live, videografi, make-up artisti sau stilisti, pana la organizatori de evenimente full-service, care organizeaza evenimente de la A la Z si produse de care aveti nevoie in ziua cea mare: elemente de decor sau servicii pentru momente speciale.

La fel va invitam sa vizualizati profilul nostru pe Wedding Box, unde puteti sa ne lasati review-uri, daca ati fost multumiti de serviciile noastre. :)

Speram sa gasiti inspiratie in articolul nostru si daca v-a placut, va invitam sa il distributi pe retelele sociale!

Photo credits header: Amy & Stuart via Kelly Oshiro – Lover.lyAnushé Low via London Bride; Deborah Zoe via Heart Love Always - Lover.ly;  Jessica Ames via Bridal Musings - Lover.ly






EROARE: Nume sau adresa de email sunt invalide.
Îți mulțumim, abonarea a fost făcută cu succes.
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER SĂ FII RĂSFĂȚAT CU NOUTĂȚI, OFERTE ȘI SURPRIZE
2013-2024 PAPIOX